Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne, przepis znalazlam u innej smakerowiczki, i zachwycona daniem postanowilam udostepnic przepis i na swoim profilu :)
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19347
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13081
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1736
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232198
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19347
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13081
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1736
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232198
Składniki
groszek ugotowac do miekkosci, odcedzic (autorka przepisu podaje groszek konserwowy, ja zdecydowalam sie na mrozony), kielbase pokrojona w kostke podsmazyc, pieczarki pokroic w plastry i smazyc na brazowy kolor.
cebule posiekac, czosnek rowniez, podsmazyc na oleju, dodac surowy ryz. kiedy ryz sie zeszkli, dodac pieczarki, kielkbaske i groszek, zalac 2 szklankami wrzacej wody, gotowac na wolnym ogniu. gdy ryz bedzie polmiekki, dodac sok, sol i mielona paryke, gotowac do miekkosci
smacznego :)