Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste lekkie danie, które może być podane na różnych okazjach . Jest to raj dla wegetarian.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 269
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 223
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 48
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 57
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 269
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 223
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 48
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 57
Składniki
Wszystkie warzywa myjemy i kroimy dużą kostkę. Do garnka wlewamy olej i wrzucamy warzywa oprócz jabłek
Kroimy w taką kostkę wtedy czuć ich bardzo dobry smak.
Gdy warzywa się duszą my gotujemy ryż wg przepisu na opakowaniu oraz przygotowujemy sos. Do miski wlewamy pomidory z puszki dodajemy sól, pieprz cukier oraz zoła prowansalskie
Jak warzywa są już miekkie dodajemy przygotowany sos pomidorowy oraz jabłka. I tak pod przykryciem dusimy jeszcze około 10 minut.
Tak oto mamy już koniec dodajemy trochę lisków bazylii i możemy podawać . Smacznego