Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inne schabowe, które na pewno Wam zasmakują.
1. Mięso kroimy w plastry, następnie rozbijamy.
2. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Do miski wlewamy jogurt.
4. Dodajemy majonez.
5. Doprawiamy solą, pieprzem oraz czosnkiem.
6. Rzodkiewki ścieramy na tarce o dużych oczach.
7. Dodajemy do marynaty.
8. Zanurzamy każdy kawałek mięsa.
9. Obtaczamy w mące.
10. Zanurzamy w roztrzepanym jajku.
11. Panierujemy w bułce tartej.
12. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
13. Kotlety gotowe.
14. Smacznego.
Kiedy zwykły schab staje się nudny można przykryć go pierzynką z różnych warz...
Odsłon: 2355
Halloumi to cypryjski ser bardzo popularny w kuchni śródziemnomorskiej. Wspan...
Odsłon: 77
Serniczek prosty w przygotowaniu, smaczny o wyjątkowym lekko kwaskowym smaku...
Odsłon: 82
Wiosenna makrela z nadzieniem z rabarbaru. Dodatkowo warzywa papryka, marchew...
Odsłon: 46
Nie jestem mistrzem wypieków ale zalać i mieszać galaretki to raczej potrafię...
Odsłon: 483
Halloumi to cypryjski ser bardzo popularny w kuchni śródziemnomorskiej. Wspan...
Odsłon: 77
Serniczek prosty w przygotowaniu, smaczny o wyjątkowym lekko kwaskowym smaku...
Odsłon: 82
Wiosenna makrela z nadzieniem z rabarbaru. Dodatkowo warzywa papryka, marchew...
Odsłon: 46
Nie jestem mistrzem wypieków ale zalać i mieszać galaretki to raczej potrafię...
Odsłon: 483
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, następnie rozbijamy. 2. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Do miski wlewamy jogurt. 4. Dodajemy majonez. 5. Doprawiamy solą, pieprzem oraz czosnkiem. 6. Rzodkiewki ścieramy na tarce o dużych oczach. 7. Dodajemy do marynaty.
8. Zanurzamy każdy kawałek mięsa.
9. Obtaczamy w mące.
10. Zanurzamy w roztrzepanym jajku.
11. Panierujemy w bułce tartej.
12. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
13. Kotlety gotowe. 14. Smacznego.
Przepisy Wędliny
Wędliny
Smalec w boczkiem, cebulą i jabłkiem
Wędliny
Stary przepis na pasztet
Wędliny
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Wędliny
Soczysty schab w glazurze. Rozpływa się w ustach
Smalec w boczkiem, cebulą i jabłkiem
Gdy nadchodzi sezon ogórków małosolnych, robię ten smalec i piekę chleb do og...
Odsłon: 139
Stary przepis na pasztet
Dobry pasztet powinien składać się z dobrej jakości mięsa oraz warzyw. Sekret...
Odsłon: 1773