Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sery powinny obowiązkowo pochodzić "spod samiuśkich Tater"
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11959
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16446
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5284
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11959
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16446
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5284
Składniki
Pomidory pokroić w ósemki, wyłożyć na tackę, na pomidory położyć jajka pokrojone na ćwiartki. Bunc pokroić e drobną kostkę i wysypć na wierzch, całość wzmocnić posiekaną cebulą .
Śmietanę i majonez zmieszać i wylać na wierzch sałatki. Całość posypać startym na grubej tarce oscypkiem.
Ozdobić bąkami z cebuli ....................i do dzieła, zanim goście i domownicy zjedzą wszystko, a tak właśnie będzie.