Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 111
Polecam.
Odsłon: 1000
Dziś do pracy.
Odsłon: 134
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 162
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15405
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 324
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 111
Polecam.
Odsłon: 1000
Dziś do pracy.
Odsłon: 134
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 162
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15405
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 324
Składniki
Śledzie opłukać i pokroić w kawałki.Por umyć i pokroić w półplasterki,jabłko zetrzeć na tarce o grubych oczkach.Wszystkie składniki delikatnie wymieszać dodając majonez i doprawiając pieprzem.Schłodzić w lodówce ok 30 min.Smacznego