Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo dobra, łatwa w przygotowaniu kolorowa sałatka
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 19208
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 126
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 275
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 356
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 19208
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 126
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 275
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 356
Składniki
Makaron ryżowy ugotować, ostudzić, tak samo postąpić z jajkami. Ogórek, paprykę, jajka i szynke pokroić w kostkę. Do miski wsypać odcedzoną fasolkę, kukurydzę i wcześniej pokrojone składniki, dodać makaron (ja po ostudzeniu lekko go kroję żeby za bardzo nie ciągnął się w sałatce). Wymieszać. Przyprawić solą, pieprzem i musztardą, połączyć wszystko z majonezem. Smacznego :-)