Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealnie soczysty schab jest delikatny i kruchy, nadaje się na niedzielne obiady
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1004
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 891
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12702
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1004
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 891
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12702
Składniki
Mięso doprawiamy przyprawami z każdej strony. Odstawiamy na noc do lodówki .Obsmażamy na patelni na nie wielkiej ilości tłuszczu z każdej strony. Do naczynia żaroodpornego kładziemy część kapusty ,pokrojone w kostkę plastry ananasa polowa puszki i pół kostki masła. Kapustę można doprawić solą i pieprzem. Kładziemy mięso i resztą kapusty otulamy mięso na wierzch kładziemy ananasa i masło. Przykrywamy pokrywą i wstawiamy do nagrzanego piekarnika 190 stopni pieczemy 1-1,5 w zależności od piekarnika