Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruchy i smaczny schabik na obiad.
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1445
Smakowite kotlety zrobione z makaronu pokrojonego w kostkę fileta drobiowego,...
Odsłon: 55
Mocno kakaowy z wiśniami. Te lekko kwaśne wiśnie są skarbnicą wielu cennych...
Odsłon: 1107
Szybka sałatka idealna na śniadanie świąteczne. Wiosenny zestaw warzyw. Sałat...
Odsłon: 480
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1445
Smakowite kotlety zrobione z makaronu pokrojonego w kostkę fileta drobiowego,...
Odsłon: 55
Mocno kakaowy z wiśniami. Te lekko kwaśne wiśnie są skarbnicą wielu cennych...
Odsłon: 1107
Szybka sałatka idealna na śniadanie świąteczne. Wiosenny zestaw warzyw. Sałat...
Odsłon: 480
Składniki
Wykonanie: Papryki oczyścić, pokroić w paski i przysmażyć na maśle razem z pokrojonymi i oczyszczonymi pieczarkami. Następnie przyprawić do smaku, zdjąć z ognia i po lekkim ostudzeniu wymieszać z starty serem. Mięso opłukać, osuszyć, zrobić otwór ostrym nożem i nadziewać przygotowanym farszem. Po czym mięso natrzeć przyprawą, włożyć do woreczka. Przełożyć do naczynia żaroodpornego i piec w temperaturze 190 stopni około godziny.