Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruchy i smaczny schabik na obiad.
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 3115
W święta warto nie dodawać sobie pracy. Podany z "pasztecikami" na ciepło,z...
Odsłon: 162
Brakuje czasu na przygotowanie idealnych świąt? Wcale nie! Ten szybki piernik...
Odsłon: 1336
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 325
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2274
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 3115
W święta warto nie dodawać sobie pracy. Podany z "pasztecikami" na ciepło,z...
Odsłon: 162
Brakuje czasu na przygotowanie idealnych świąt? Wcale nie! Ten szybki piernik...
Odsłon: 1336
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 325
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2274
Składniki
Wykonanie: Papryki oczyścić, pokroić w paski i przysmażyć na maśle razem z pokrojonymi i oczyszczonymi pieczarkami. Następnie przyprawić do smaku, zdjąć z ognia i po lekkim ostudzeniu wymieszać z starty serem. Mięso opłukać, osuszyć, zrobić otwór ostrym nożem i nadziewać przygotowanym farszem. Po czym mięso natrzeć przyprawą, włożyć do woreczka. Przełożyć do naczynia żaroodpornego i piec w temperaturze 190 stopni około godziny.