Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
chrupkość tego dania przekracza wszelkie granice - szczególnie polecam smażone we frytownicy 170st.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14368
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1670
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16449
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6608
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14368
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1670
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16449
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6608
Składniki
Mięso zamarynować kilka godzin w przyprawach z octem balsamicznym i odrobiną oleju.
Jaja roztrzepać z mlekiem, doprawić, bułkę tartą wymieszać z serem. Mięsko panierować dwukrotnie (mieszanka jajowa+bułka tarta z parmezanem+mieszanka jajowa+bułka tarta z parmezanem). Smażyć na oleju ( najlepiej we frytownicy) i spożywać z dobrą surówką i z zachwytem.
Smacznego.