Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczny, aromatyczny schab z grilla
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 739
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424849
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10665
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336942
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 739
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424849
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10665
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336942
Składniki
Schab należy umyć i bardzo delikatnie rozbić plastry tłuczkiem. Składniki marynaty wymieszać ze sobą, czosnek pokroić w plasterki. Na dnie naczynia ułożyć połowę liści laurowych i ziela oraz plasterków czosnku. Włożyć na to dokładnie posmarowany marynatą schab. Na górze ułożyć resztę liści, ziela i czosnku. Zalać pozostałą marynatą. Włożyć schab (w zamkniętym pojemniku) do lodówki - minimum na minimum 1 dobę. Wyjąć schab, dokładnie usunąć z niego czosnek, liście laurowe i ziele angielskie. Grillować po 5 minut z każdej strony na mocno rozgrzanym ruszcie. Podawać z ulubionymi dodatkami Smacznego :-)