Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest bardzo smaczny. Pięknie się prezentuje na talerzu. Moja rodzina za nim przepada.
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 888
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1805
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6337
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 888
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1805
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6337
Składniki
Schab umyć. Wymieszać składniki marynaty. Przełożyć do niej mięso i dokładnie natrzeć z każdej strony. Dać do lodówki na 1-2 godziny. Następnie przełożyć do woreczka do pieczenia. Woreczek umieścić w naczyniu żaroodpornym. Piec w nagrzanym piekarniku do 200 st. C 1 godzinę. Dla większej pewności czas można przedłużyć o 15 minut. Po wystudzeniu pokroić na plastry i podawać. Uwaga: do marynaty można dodać zioła według własnego uznania.