Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest bardzo smaczny. Pięknie się prezentuje na talerzu. Moja rodzina za nim przepada.
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 999
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4283
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 717
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 1015
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3967
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 807
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 999
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4283
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 717
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 1015
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3967
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 807
Składniki
Schab umyć. Wymieszać składniki marynaty. Przełożyć do niej mięso i dokładnie natrzeć z każdej strony. Dać do lodówki na 1-2 godziny. Następnie przełożyć do woreczka do pieczenia. Woreczek umieścić w naczyniu żaroodpornym. Piec w nagrzanym piekarniku do 200 st. C 1 godzinę. Dla większej pewności czas można przedłużyć o 15 minut. Po wystudzeniu pokroić na plastry i podawać. Uwaga: do marynaty można dodać zioła według własnego uznania.