Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest bardzo smaczny. Pięknie się prezentuje na talerzu. Moja rodzina za nim przepada.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9935
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2574
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1705
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 636
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3819
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9935
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2574
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1705
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 636
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3819
Składniki
Schab umyć. Wymieszać składniki marynaty. Przełożyć do niej mięso i dokładnie natrzeć z każdej strony. Dać do lodówki na 1-2 godziny. Następnie przełożyć do woreczka do pieczenia. Woreczek umieścić w naczyniu żaroodpornym. Piec w nagrzanym piekarniku do 200 st. C 1 godzinę. Dla większej pewności czas można przedłużyć o 15 minut. Po wystudzeniu pokroić na plastry i podawać. Uwaga: do marynaty można dodać zioła według własnego uznania.