Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest bardzo smaczny. Pięknie się prezentuje na talerzu. Moja rodzina za nim przepada.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8520
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2992
Polecam.
Odsłon: 1765
Polecam.
Odsłon: 506
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8520
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2992
Polecam.
Odsłon: 1765
Polecam.
Odsłon: 506
Składniki
Schab umyć. Wymieszać składniki marynaty. Przełożyć do niej mięso i dokładnie natrzeć z każdej strony. Dać do lodówki na 1-2 godziny. Następnie przełożyć do woreczka do pieczenia. Woreczek umieścić w naczyniu żaroodpornym. Piec w nagrzanym piekarniku do 200 st. C 1 godzinę. Dla większej pewności czas można przedłużyć o 15 minut. Po wystudzeniu pokroić na plastry i podawać. Uwaga: do marynaty można dodać zioła według własnego uznania.