Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczony, marynowany schab często gości na moim stole, bo jest to smaczna propozycja....
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2575
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 518
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2575
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 518
Składniki
Wszystkie przyprawy wymieszać z oliwą i przeciśniętym czosnkiem. Umyte i osuszone mięso obtoczyć w marynacie i na kilka godzin schować do lodówki. Następnie włożyć do rękawa i nagrzanego do 160 stopni piekarnika.
Piec ok. 120 min.. Podawać np. z gotowanymi ziemniakami i sałatką z lodowej kapusty. Można także przygotować ulubiony sos, ponieważ mięso jest stosunkowo"suche"... Smacznego!