Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny kawałek mięsa na obiad.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13455
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1536
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14833
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6100
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13455
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1536
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14833
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6100
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, osuszyć na ręczniku papierowym, natrzeć solą i pieprzem i odstawić w chłodne miejsce na 2 godziny. Następnie zrobić w środku otwór, nadziewać na przemian śliwką i morelą. Schab włożyć do woreczka i zalać przyprawą do wieprzowiny wymieszanej w ½ szklance wody. Szczelnie zamknąć, ułożyć w naczyniu żaroodpornym(nie przykrywać). Wstawić do piekarnika nagrzanego do 190 stopni i piec około 90 minut. Podawać z ziemniakami i surówką z buraczków czerwonych. SMACZNEGO.