Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny kawałek mięsa na obiad.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2331
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4425
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1390
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 358
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2331
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4425
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1390
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 358
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, osuszyć na ręczniku papierowym, natrzeć solą i pieprzem i odstawić w chłodne miejsce na 2 godziny. Następnie zrobić w środku otwór, nadziewać na przemian śliwką i morelą. Schab włożyć do woreczka i zalać przyprawą do wieprzowiny wymieszanej w ½ szklance wody. Szczelnie zamknąć, ułożyć w naczyniu żaroodpornym(nie przykrywać). Wstawić do piekarnika nagrzanego do 190 stopni i piec około 90 minut. Podawać z ziemniakami i surówką z buraczków czerwonych. SMACZNEGO.