Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny raz "reanimujemy" naszego poczciwego schabowego.
Kotlety cienko rozbijamy.
Na jedną połowę kotleta kładziemy plaster ananasa i ser. Przykrywamy drugą połową mięsa. Oprószamy pieprzem i obtaczamy w mące, rozkłóconym jajku i bułce tartej.
Smażymy na smalcu.
smaczne kotlety z kurczaka na słodko, idealne na święta, uwielbiane przez dzieci
Odsłon: 2614
Kluski śląskie z sosem z prawdziwków suszonych. Polecam :)
Odsłon: 7825
Kluski śląskie można jeść na kilka sposobów, z masłem, z sosem lub jako dodat...
Odsłon: 2118
Propozycja na makaron castellane otulony aromatycznym, zdrowym i dodającym wi...
Odsłon: 30011
Propozycja na smakowite i aromatyczne pesto z zielonych oliwek i pietruszki z...
Odsłon: 5038
Kluski śląskie z sosem z prawdziwków suszonych. Polecam :)
Odsłon: 7825
Kluski śląskie można jeść na kilka sposobów, z masłem, z sosem lub jako dodat...
Odsłon: 2118
Propozycja na makaron castellane otulony aromatycznym, zdrowym i dodającym wi...
Odsłon: 30011
Propozycja na smakowite i aromatyczne pesto z zielonych oliwek i pietruszki z...
Odsłon: 5038
Składniki
Kotlety cienko rozbijamy. Na jedną połowę kotleta kładziemy plaster ananasa i ser. Przykrywamy drugą połową mięsa. Oprószamy pieprzem i obtaczamy w mące, rozkłóconym jajku i bułce tartej. Smażymy na smalcu.
Przepisy Wędliny
Wędliny
Stary przepis na pasztet
Wędliny
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Wędliny
Soczysty schab w glazurze. Rozpływa się w ustach
Wędliny
Terrina z pistacjami - elegancka propozycja na rodzinne spotkania
Stary przepis na pasztet
Dobry pasztet powinien składać się z dobrej jakości mięsa oraz warzyw. Sekret...
Odsłon: 1680
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Schab a’la sztufada to krucha i wilgotna pieczeń naszpikowana warzywami, przy...
Odsłon: 2364