Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety wykonane z ten sposób z pewnością zaskoczą waszych domowników i gości. Doskonale sprawdzą się na niedzielny obiad. W porównaniu do tradycyjnych kotletów, w tym przepisie nie znajdziecie bułki tartej. Oprócz tradycyjnych przypraw takich jak sól i pieprz, smak dania podkreśli dodatek świeżych ziół. Wypróbujcie ten przepis w domu, a nie pożałujecie!
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 373
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 1791
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 215
Szybkie, łatwe, sycące i smaczne danie.
Odsłon: 539
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 373
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 1791
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 215
Szybkie, łatwe, sycące i smaczne danie.
Odsłon: 539
Składniki
Świeże zioła płuczemy, osuszamy i drobno siekamy.
Kawałki schabu rozbijamy tłuczkiem na cienkie plastry. Doprawiamy z dwóch stron mieszanką siekanych ziół i przypraw.
Kotlety obtaczamy w mące, następnie przekładamy je do miski z rozkłóconymi jajkami.
Schabowe po parysku smażymy na rozgranym oleju na złoty kolor z obu stron.
Usmażone kotlety przekładamy na talerz i podajemy z ulubionymi dodatkami.