Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety wykonane z ten sposób z pewnością zaskoczą waszych domowników i gości. Doskonale sprawdzą się na niedzielny obiad. W porównaniu do tradycyjnych kotletów, w tym przepisie nie znajdziecie bułki tartej. Oprócz tradycyjnych przypraw takich jak sól i pieprz, smak dania podkreśli dodatek świeżych ziół. Wypróbujcie ten przepis w domu, a nie pożałujecie!
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 289
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1392
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4323
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 289
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1392
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4323
Składniki
Świeże zioła płuczemy, osuszamy i drobno siekamy.
Kawałki schabu rozbijamy tłuczkiem na cienkie plastry. Doprawiamy z dwóch stron mieszanką siekanych ziół i przypraw.
Kotlety obtaczamy w mące, następnie przekładamy je do miski z rozkłóconymi jajkami.
Schabowe po parysku smażymy na rozgranym oleju na złoty kolor z obu stron.
Usmażone kotlety przekładamy na talerz i podajemy z ulubionymi dodatkami.