Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Alternatywa dla tradycyjnego schabowego z panierką. Ja polecam wersję w porem i parówką naszą ulubioną. Roladki są pyszne i jedne z moich ulubionych.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4404
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 417428
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4404
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 417428
Składniki
Plastry schabowego rozbijam, posypuje solą, pieprzem, papryką wędzoną i odstawiam na 30 minut. W tym czasie kroję por i przesmażam na maśle klarowanym. Odstawiam do przestudzenia. Na każdym kawałku schabu układam por, łyżkę sera żółtego i na to parówkę. Zwijam ciasno w roladę i zawiązuję nitką. Roladki przesmażam na maśle z każdej strony, podlewam wodą od czasu do czasu. Roladki duszę na wolnym ogniu aż będą miękkie około 30 minut.