Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Alternatywa dla tradycyjnego schabowego z panierką. Ja polecam wersję w porem i parówką naszą ulubioną. Roladki są pyszne i jedne z moich ulubionych.
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 334
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2239
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 991
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 334
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2239
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 991
Składniki
Plastry schabowego rozbijam, posypuje solą, pieprzem, papryką wędzoną i odstawiam na 30 minut. W tym czasie kroję por i przesmażam na maśle klarowanym. Odstawiam do przestudzenia. Na każdym kawałku schabu układam por, łyżkę sera żółtego i na to parówkę. Zwijam ciasno w roladę i zawiązuję nitką. Roladki przesmażam na maśle z każdej strony, podlewam wodą od czasu do czasu. Roladki duszę na wolnym ogniu aż będą miękkie około 30 minut.