Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Plaster schabu z tłuszczykiem i kością.
rękaw do pieczenia
Szare pyzy z mięsem to tradycyjne danie kuchni polskiej. Smakują okraszone wę...
Odsłon: 3052
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 37037
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 1295
Zupa wyrazista w smaku. Dobrze smakuje z kaszą gryczaną.
Odsłon: 1685
Smaczne danie :)
Odsłon: 779
Szare pyzy z mięsem to tradycyjne danie kuchni polskiej. Smakują okraszone wę...
Odsłon: 3052
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 37037
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 1295
Zupa wyrazista w smaku. Dobrze smakuje z kaszą gryczaną.
Odsłon: 1685
Smaczne danie :)
Odsłon: 779
Składniki
Teraz można kupić ładnie przygotowane plastry schabu. Taki schab świetnie prezentuje się na talerzu. Wystarczy posypać przyprawami i ułożyć na jabłku lub cebuli w rękawie do pieczenia i upiec do zrumienienia. U mnie 185 stopni w rękawie, bez termoobiegu przez 1,5 h. Czas może być różny w zależności od piekarnika.
Smacznego :)