Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Plaster schabu z tłuszczykiem i kością.
rękaw do pieczenia
Przepyszne jako dodatek do obiadu. Bardzo dobrze smakują samodzielnie.
Odsłon: 673
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34675
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 1013
Przepyszne jako dodatek do obiadu. Bardzo dobrze smakują samodzielnie.
Odsłon: 673
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34675
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 1013
Składniki
Teraz można kupić ładnie przygotowane plastry schabu. Taki schab świetnie prezentuje się na talerzu. Wystarczy posypać przyprawami i ułożyć na jabłku lub cebuli w rękawie do pieczenia i upiec do zrumienienia. U mnie 185 stopni w rękawie, bez termoobiegu przez 1,5 h. Czas może być różny w zależności od piekarnika.
Smacznego :)