Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Plaster schabu z tłuszczykiem i kością.
rękaw do pieczenia
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 64
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 119
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10355
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 117
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1016
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 64
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 119
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10355
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 117
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1016
Składniki
Teraz można kupić ładnie przygotowane plastry schabu. Taki schab świetnie prezentuje się na talerzu. Wystarczy posypać przyprawami i ułożyć na jabłku lub cebuli w rękawie do pieczenia i upiec do zrumienienia. U mnie 185 stopni w rękawie, bez termoobiegu przez 1,5 h. Czas może być różny w zależności od piekarnika.
Smacznego :)