Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na upalne dni. Największą zaletą tych kotletów jest to, że przygotujesz je szybko i łatwo. Pyszne urozmaicenie klasycznych kotletów.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30815
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3587
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3109
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1097
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30815
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3587
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3109
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1097
Składniki
1. Mięso myjemy, osuszamy, bardzo drobno kroimy i przekładamy do miski. Dodajemy bardzo drobno pokrojoną, oczyszczoną z nasion paprykę, starty na tarce o dużych oczkach żółty ser, wbijamy jajko, wsypujemy sól, przyprawę do kurczaka oraz mąki i dokładnie mieszamy.
2. Nakładamy łyżką na rozgrzany olej i smażymy z każdej strony.
3. Kotlety gotowe. 4. Smacznego.