Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pikantne i słodkie, wyśmienite.
Gnocchi to włoskie ziemniaczane kluseczki, przypominające nasze kopytka. Skor...
Odsłon: 81
Lubisz włoską kuchnię? Jeśli tak, z pewnością smakuje ci risotto. Czy wiesz,...
Odsłon: 1281
Gnocchi to włoskie ziemniaczane kluseczki, przypominające nasze kopytka. Skor...
Odsłon: 81
Lubisz włoską kuchnię? Jeśli tak, z pewnością smakuje ci risotto. Czy wiesz,...
Odsłon: 1281
Składniki
Od skrzydełek odciąć piórka i podzielić na dwie części.
Wszystkie dodatki wymieszać i zalać skrzydełka. Odstawić na noc.
Skrzydełka ułożyć na blasze i piec ok 1 h. Podawać z ryżem lub ziemniakami i dowolną surówką.