Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1437
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1451
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1604
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1437
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1451
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1604
Składniki
wykonanie :Skrzydełka obsypać przyprawami z opisu, wymieszać odstawić na 15 minut, po tym czasie skrzydełka usmażyć na złoto z obu stron. Do garnka wlać 2 szklanki wody dodać marchew pokrojoną dowolnie, poukładać usmażone skrzydełka dodać przyprawę z dodatkiem soli oraz luść selera pogotować chwilę, gdy skrzydełka są już miękkie, w pół szklanki wody rozrobić mąkę wlać do skrzydełek zrobić sos. Na koniec dodać drobno pokrojoną natkę pietruszki. Dodatkowo młode ziemniaki oraz ogórek w curry.