Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3752
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2107
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5547
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5568
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3752
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2107
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5547
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5568
Składniki
wykonanie :Skrzydełka obsypać przyprawami z opisu, wymieszać odstawić na 15 minut, po tym czasie skrzydełka usmażyć na złoto z obu stron. Do garnka wlać 2 szklanki wody dodać marchew pokrojoną dowolnie, poukładać usmażone skrzydełka dodać przyprawę z dodatkiem soli oraz luść selera pogotować chwilę, gdy skrzydełka są już miękkie, w pół szklanki wody rozrobić mąkę wlać do skrzydełek zrobić sos. Na koniec dodać drobno pokrojoną natkę pietruszki. Dodatkowo młode ziemniaki oraz ogórek w curry.