Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesteśmy częstymi gośćmi sklepu Aldi, przeglądając ulotkę wpadł nam w oczy przepis idealny. Kalafior w tej wersji wymiata.
Przepis dnia
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1682
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 4058
Danie, które lubi chyba każdy czyli kapusta duszona z przyprawami i z dodatki...
Odsłon: 99
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 203
Przepis dnia
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1682
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 4058
Danie, które lubi chyba każdy czyli kapusta duszona z przyprawami i z dodatki...
Odsłon: 99
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 203
Składniki
Mąkę mieszamy z mlekiem, wodą, miodem, ketchupem, przeciśniętym przez praskę czosnkiem, słodką papryką solą i tom kha. Kalafior dzielimy na różyczki (nieco większe), obtaczamy w przygotowanym cieście. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy 25 minut w 200°C. Ponownie obtaczamy w masie, przekładamy na blachę i z powrotem do piekarnika na 5 min. Można włączyć termoobieg.