Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesteśmy częstymi gośćmi sklepu Aldi, przeglądając ulotkę wpadł nam w oczy przepis idealny. Kalafior w tej wersji wymiata.
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 38
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 131
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 708
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 89
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 38
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 131
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 708
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 89
Składniki
Mąkę mieszamy z mlekiem, wodą, miodem, ketchupem, przeciśniętym przez praskę czosnkiem, słodką papryką solą i tom kha. Kalafior dzielimy na różyczki (nieco większe), obtaczamy w przygotowanym cieście. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy 25 minut w 200°C. Ponownie obtaczamy w masie, przekładamy na blachę i z powrotem do piekarnika na 5 min. Można włączyć termoobieg.