Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ponieważ syn nie jada rosołu, więc zrobiłam na szybko drugie danie.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 72
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 281
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2841
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 72
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 281
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2841
Składniki
Na patelnię wlać olej i dodać skrzydełka z rosołu, obsypać je przyprawą.
Podsmażyć je na rumiano.
Następnie dodać pół szklanki wody i dusić pod przykryciem na wolnym ogniu
Do powstania sosu.
Obiadek podałam z całymi ziemniakami oraz cukinią z zalewy z tamtego roku oraz szklanka zimnego mleka.
Na pierwsze ja z mężem jedliśmy rosół.