Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ponieważ syn nie jada rosołu, więc zrobiłam na szybko drugie danie.
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 45
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5657
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 96
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 561
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 45
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5657
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 96
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 561
Składniki
Na patelnię wlać olej i dodać skrzydełka z rosołu, obsypać je przyprawą.
Podsmażyć je na rumiano.
Następnie dodać pół szklanki wody i dusić pod przykryciem na wolnym ogniu
Do powstania sosu.
Obiadek podałam z całymi ziemniakami oraz cukinią z zalewy z tamtego roku oraz szklanka zimnego mleka.
Na pierwsze ja z mężem jedliśmy rosół.