Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ponieważ syn nie jada rosołu, więc zrobiłam na szybko drugie danie.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10375
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5975
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5312
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12816
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4568
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10375
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5975
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5312
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12816
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4568
Składniki
Na patelnię wlać olej i dodać skrzydełka z rosołu, obsypać je przyprawą.
Podsmażyć je na rumiano.
Następnie dodać pół szklanki wody i dusić pod przykryciem na wolnym ogniu
Do powstania sosu.
Obiadek podałam z całymi ziemniakami oraz cukinią z zalewy z tamtego roku oraz szklanka zimnego mleka.
Na pierwsze ja z mężem jedliśmy rosół.