Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 311
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 139
Przepis dnia
Bardzo proste ciasteczka z francuskim rodowodem. Magdalenki są delikatne, lek...
Odsłon: 2458
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 311
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 139
Przepis dnia
Bardzo proste ciasteczka z francuskim rodowodem. Magdalenki są delikatne, lek...
Odsłon: 2458
Składniki
Na spód półmiska układamy pokrojoną w piórka cebulę,na niej pokrojone w kawałki śledzie,które przykrywamy cienkimi plasterkami ogórka.
Śmietanę łączymy z jogurtem,dodajemy obrane i pokrojone w kosteczkę jabłka oraz poszatkowany por.Doprawiamy pieprzem,cukrem i mieszamy.Posypujemy na wierzchu koperkiem.
Zalewamy śledzie,owijamy półmisek folią i na noc wstawiamy do lodówki.Można zajadać jako samodzielną przekąskę ale smakują również z ziemniaczkami posypanymi koperkiem.