Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7426
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2346
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7426
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2346
Składniki
Na spód półmiska układamy pokrojoną w piórka cebulę,na niej pokrojone w kawałki śledzie,które przykrywamy cienkimi plasterkami ogórka.
Śmietanę łączymy z jogurtem,dodajemy obrane i pokrojone w kosteczkę jabłka oraz poszatkowany por.Doprawiamy pieprzem,cukrem i mieszamy.Posypujemy na wierzchu koperkiem.
Zalewamy śledzie,owijamy półmisek folią i na noc wstawiamy do lodówki.Można zajadać jako samodzielną przekąskę ale smakują również z ziemniaczkami posypanymi koperkiem.