Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 678
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 27
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 197
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 51
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 230
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 369
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 678
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 27
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 197
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 51
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 230
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 369
Składniki
Na spód półmiska układamy pokrojoną w piórka cebulę,na niej pokrojone w kawałki śledzie,które przykrywamy cienkimi plasterkami ogórka.
Śmietanę łączymy z jogurtem,dodajemy obrane i pokrojone w kosteczkę jabłka oraz poszatkowany por.Doprawiamy pieprzem,cukrem i mieszamy.Posypujemy na wierzchu koperkiem.
Zalewamy śledzie,owijamy półmisek folią i na noc wstawiamy do lodówki.Można zajadać jako samodzielną przekąskę ale smakują również z ziemniaczkami posypanymi koperkiem.