Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
śledziemoczone noc w aromatycznej zalewie z rodzynkami, cebulą i sosem czosnkowym
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7288
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2743
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20280
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 596
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7288
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2743
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20280
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 596
Składniki
Wszystkie składniki na zalewę umieszczamy w garnku i doprowadzamy do wrzenia. Schładzamy zalewę. Śledzie moczymy w zimnej zalewie przez całą noc. Następnego dnia odcedzamy śledzie, wykładamy na durszlak do odcieknięcia. Cebulę obieramy i kroimy w połksiężyce. Posypujemy cukrem, jak puści sok, odciskamy przez ścierkę. Pokrojone na kawałki śledzie układamy w naczyniu. Następnie na wierzch wykładamy odciśniętą cebulę i wszystko zalewamy sosem.