Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17827
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1897
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15682
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17827
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1897
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15682
Składniki
Śledzie namoczyć w zimnej wodzie ok, 30-40 minut Cebulkę pokroić w kostkę i przełożyć nią pokrojone na mniejsze kawałki śledzie. Śmietanę doprawić solą, pieprzem i koperkiem, zalać nią przygotowaną rybę i odstawić do lodówki na kilka godzin PISZCIE W KOMENTARZACH CZY CHCECIE ABYM DODAŁ NA SMAKERA ŚLEDZIE W POMIDORACH I ZAPIEKANKĘ Z RYŻU I JABŁEK