Do góry

Dania główne Przepis na:

Śledzie w smietanie

Śledzie w smietanie

Autor:

Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 26

Dodano:

Odsłon: 108

.

Składniki

  • filety śledziowe
  • sól pieprz cebulka śmietana 18%, koperek
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Śledzie namoczyć w zimnej wodzie ok, 30-40 minut Cebulkę pokroić w kostkę i przełożyć nią pokrojone na mniejsze kawałki śledzie. Śmietanę doprawić solą, pieprzem i koperkiem, zalać nią przygotowaną rybę i odstawić do lodówki na kilka godzin


    PISZCIE W KOMENTARZACH CZY CHCECIE ABYM DODAŁ NA SMAKERA
    ŚLEDZIE W POMIDORACH I ZAPIEKANKĘ Z RYŻU I JABŁEK

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń