Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1964
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1646
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2661
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1964
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1646
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2661
Składniki
Śledzie namoczyć w zimnej wodzie ok, 30-40 minut Cebulkę pokroić w kostkę i przełożyć nią pokrojone na mniejsze kawałki śledzie. Śmietanę doprawić solą, pieprzem i koperkiem, zalać nią przygotowaną rybę i odstawić do lodówki na kilka godzin PISZCIE W KOMENTARZACH CZY CHCECIE ABYM DODAŁ NA SMAKERA ŚLEDZIE W POMIDORACH I ZAPIEKANKĘ Z RYŻU I JABŁEK