Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 267
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14454
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1691
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16601
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 267
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14454
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1691
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16601
Składniki
Śledzie namoczyć w zimnej wodzie ok, 30-40 minut Cebulkę pokroić w kostkę i przełożyć nią pokrojone na mniejsze kawałki śledzie. Śmietanę doprawić solą, pieprzem i koperkiem, zalać nią przygotowaną rybę i odstawić do lodówki na kilka godzin PISZCIE W KOMENTARZACH CZY CHCECIE ABYM DODAŁ NA SMAKERA ŚLEDZIE W POMIDORACH I ZAPIEKANKĘ Z RYŻU I JABŁEK