Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne Na podstawie przepisu z kuchni polskiej.
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 24
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 209
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 24
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 209
Składniki
Filety sledzia pokroic w dzwonka i ulozyc na półmisku
rzodkiewki zetrzeć na grugej tarce lub posiekać,szypiorek z cebulka pokroić
śmietanę wymieszać z rzodkiewką i cebulką,posolić lekko,dodac pieprzu
śledzie na pólmisku zalac sosem,brzegi półmiska obsypac szczypiorkiem,przybrać natką