Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekanka na młodych ziemniakach ze szpinakiem i innymi smacznymi dodatkami.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16841
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 99
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 319
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 840
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 23831
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16841
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 99
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 319
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 840
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 23831
Składniki
Szpinak smażę z czosnkiem i masłem. Ziemniaki obieram i kroję na bardzo cienkie plasterki, pieczarki i cebulę również obieram i kroję. Na spód układam połowę ziemniaków, na nie pieczarki, cebulę i szpinak, nakrywam pozostałymi ziemniakami i posypuję serem. Podczas układania warstw, doprawiamy przyprawami i ziołami. Naczynie przykrywamy i pieczemy w 180* 30-40 minut