Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
syte i lekkie piersi w sosie na obiad.......................SMACZNEGO!!!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12246
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1380
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12990
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5104
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12246
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1380
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12990
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5104
Składniki
piersi zagotować, zebrać "szumy", dodać umytą włoszczyznę razem z liśćmi selera, marchewki przekrojone na "cztery" gotować z 30 minut, na koniec wsypać kucharka, pieprz mielony do rondla wsypać opłukane rodzynki Kresto, wlać z 1-1,5 litr rosołu, gotować z 3-5 minut na mniejszym ogniu, wlać przyprawę w płynie, sok z cytryny
do sosu włożyć poporcjowane piersi, można podać z marchewką rosołową, z ziemniakami, ryżem, makaronem pozostały rosół mozna wykorzystać do zupy lub zamrozić w kostkach do ludu do sosów...