Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
syte i lekkie piersi w sosie na obiad.......................SMACZNEGO!!!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4630
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12531
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5700
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7110
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4630
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12531
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5700
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7110
Składniki
piersi zagotować, zebrać "szumy", dodać umytą włoszczyznę razem z liśćmi selera, marchewki przekrojone na "cztery" gotować z 30 minut, na koniec wsypać kucharka, pieprz mielony do rondla wsypać opłukane rodzynki Kresto, wlać z 1-1,5 litr rosołu, gotować z 3-5 minut na mniejszym ogniu, wlać przyprawę w płynie, sok z cytryny
do sosu włożyć poporcjowane piersi, można podać z marchewką rosołową, z ziemniakami, ryżem, makaronem pozostały rosół mozna wykorzystać do zupy lub zamrozić w kostkach do ludu do sosów...