Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażone kawałki Miruny podane z ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4047
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11138
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6387
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5422
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13371
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5132
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4047
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11138
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6387
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5422
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13371
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5132
Składniki
Kiszoną kapustę lekko odciskamy z soku. Dodajemy drobno pokrojoną połówkę małej cebuli i oliwę, całość mieszamy. Na gorącej patelni z olejem smażymy doprawione solą i ziołowym pieprzem rybę. W między czasie gotujemy ziemniaki. Usmażone kawałki ryby podajemy z ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty. Smacznego !!!