Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywne i zdrowe danie dla tych co lubią ryby.
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 291
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14608
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1717
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16859
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 291
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14608
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1717
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16859
Składniki
► Pstrągi wypatroszyć, wyfiletować, umyć, osuszyć ręcznikiem papierowym, posolić, popieprzyć i skropić sokiem z cytryny / odstawić do lodówki na około 120 minut /. ► Rybę obtoczyć w rozkłuconym jajku. ► Na patelni na rozgrzanym tłuszczu ( masło pół na pół z margaryną ) smażyć około 10 minut z obu stron aż skórka nabierze złotego koloru. Można podać na przykład z ryżem.