Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywne i zdrowe danie dla tych co lubią ryby.
Pyszne, puszyste, mięciutkie i delikatne w smaku. Wspaniale smakują zarówno n...
Odsłon: 37
Jeżeli szukasz dania wykwintnego, łączącego w sobie delikatne w smaku mięso w...
Odsłon: 9998
Pyszne, puszyste, mięciutkie i delikatne w smaku. Wspaniale smakują zarówno n...
Odsłon: 37
Jeżeli szukasz dania wykwintnego, łączącego w sobie delikatne w smaku mięso w...
Odsłon: 9998
Składniki
► Pstrągi wypatroszyć, wyfiletować, umyć, osuszyć ręcznikiem papierowym, posolić, popieprzyć i skropić sokiem z cytryny / odstawić do lodówki na około 120 minut /. ► Rybę obtoczyć w rozkłuconym jajku. ► Na patelni na rozgrzanym tłuszczu ( masło pół na pół z margaryną ) smażyć około 10 minut z obu stron aż skórka nabierze złotego koloru. Można podać na przykład z ryżem.