Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywne i zdrowe danie dla tych co lubią ryby.
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 728
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 714
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 408
Pomysł na sycący i szybki w przygotowaniu obiad bez mięsa. Czosnku każdy może...
Odsłon: 3547
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 728
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 714
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 408
Pomysł na sycący i szybki w przygotowaniu obiad bez mięsa. Czosnku każdy może...
Odsłon: 3547
Składniki
► Pstrągi wypatroszyć, wyfiletować, umyć, osuszyć ręcznikiem papierowym, posolić, popieprzyć i skropić sokiem z cytryny / odstawić do lodówki na około 120 minut /. ► Rybę obtoczyć w rozkłuconym jajku. ► Na patelni na rozgrzanym tłuszczu ( masło pół na pół z margaryną ) smażyć około 10 minut z obu stron aż skórka nabierze złotego koloru. Można podać na przykład z ryżem.