Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedzenie przepysznych słodkowodnych ryb to zawsze zabawa z drobnymi ościami, w łatwy sposób można się ich pozbyć.
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 951
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 430
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15298
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1880
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 951
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 430
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15298
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1880
Składniki
Ryby sprawiłam i oskrobałam z łusek. Rybę trzeba ponacinać jak najcieniej do kręgosłupa. Wysmarowałam je pieprzem cytrynowym. Obtoczyłam w mące i smażyłam na średnio dużym ogniu do zrumienienia. Wysoka temperatura dochodząca do małych ości rozpuści je. Można jeść bez obaw, z kręgosłupem i ośćmi brzusznymi już każdy sobie poradzi.
Smacznego :)