Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedzenie przepysznych słodkowodnych ryb to zawsze zabawa z drobnymi ościami, w łatwy sposób można się ich pozbyć.
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19832
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 481
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 480
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6888
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242763
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19832
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 481
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 480
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6888
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242763
Składniki
Ryby sprawiłam i oskrobałam z łusek. Rybę trzeba ponacinać jak najcieniej do kręgosłupa. Wysmarowałam je pieprzem cytrynowym. Obtoczyłam w mące i smażyłam na średnio dużym ogniu do zrumienienia. Wysoka temperatura dochodząca do małych ości rozpuści je. Można jeść bez obaw, z kręgosłupem i ośćmi brzusznymi już każdy sobie poradzi.
Smacznego :)