Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedzenie przepysznych słodkowodnych ryb to zawsze zabawa z drobnymi ościami, w łatwy sposób można się ich pozbyć.
Dziś gotuję bardzo smaczne, soczyste kotlety. Gotowanie jest tak bardzo prost...
Odsłon: 7497
Przepis dnia
Szarlotka królewska
Odsłon: 3981
To bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Sałatka idealnie sprawdza...
Odsłon: 24
Szybkie ,smaczne mięsko które praktycznie nie trzeba za dużo pilnować przy sm...
Odsłon: 80
Przepis dnia
Szarlotka królewska
Odsłon: 3981
To bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Sałatka idealnie sprawdza...
Odsłon: 24
Szybkie ,smaczne mięsko które praktycznie nie trzeba za dużo pilnować przy sm...
Odsłon: 80
Składniki
Ryby sprawiłam i oskrobałam z łusek. Rybę trzeba ponacinać jak najcieniej do kręgosłupa. Wysmarowałam je pieprzem cytrynowym. Obtoczyłam w mące i smażyłam na średnio dużym ogniu do zrumienienia. Wysoka temperatura dochodząca do małych ości rozpuści je. Można jeść bez obaw, z kręgosłupem i ośćmi brzusznymi już każdy sobie poradzi.
Smacznego :)
Przepisy Dania główne
Dania główne
Naleśniki zapiekane z grzybami
Dania główne
Wieprzowina pieczona w szybkowarze.
Dania główne
Kopułki z piersi kurczaka ze szpinakiem i jajkiem
Dania główne
Pierś kurczaka w sosie śmietanowym ze szpinakiem
Naleśniki zapiekane z grzybami
Super połączenie delikatnego ciasta z aromatyćznym farszem zaskakuje każdego...
Odsłon: 34
Wieprzowina pieczona w szybkowarze.
Szybkie ,smaczne mięsko które praktycznie nie trzeba za dużo pilnować przy sm...
Odsłon: 80