Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Choć nie przepadam za schabowym, w tym wydaniu jest naprawdę pyszny! Polecam ;)
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 276
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 162
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 28001
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 276
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 162
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 28001
Składniki
Kotlety rozklepać, przyprawić solą i pieprzem. Układać po kolei w misce, na każdego kłaść pokrojoną w piórka cebulę i zalewając mlekiem. Odstawić na noc do lodówki.
Następnie kotlety wyciągnac, obtoczyć w mące (u mnie dodatkowo z dodatkiem słodkiej papryki i czosnku), roztrzepanym jaju i na końcu w bułce tartej.
Smażyć na mocno rozgrzanym oleju na złoty kolor.
Podawać np. z ziemniakami i surówką z białej kapusty. Smacznego!