Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i dietetyczne danie
Dzisiejsze śniadanie jest kombinowane. Mieliśmy białka z szarlotki, trochę pi...
Odsłon: 75
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 38658
Przepis na pełnoziarniste tortille wypełnione warzywami, grillowanym serem ha...
Odsłon: 311
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 896
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1079
Czy pulpety z piekarnika mogą być równie soczyste i pełne smaku? Oczywiście!...
Odsłon: 6260
Dzisiejsze śniadanie jest kombinowane. Mieliśmy białka z szarlotki, trochę pi...
Odsłon: 75
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 38658
Przepis na pełnoziarniste tortille wypełnione warzywami, grillowanym serem ha...
Odsłon: 311
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 896
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1079
Czy pulpety z piekarnika mogą być równie soczyste i pełne smaku? Oczywiście!...
Odsłon: 6260
Składniki
Rozgrzac piekarnik do temperatury okolo 200stC . Rybe nasmarowac pesto. Na kawalku folii aluminiowej ulozyc szpinak (pol szklanki ) nastepnie ulozyc papryke (polowe porcji) a na wierzch polozyc rybe.Calosc dokladnie zawinac tworzac cos w rodzaju paczuszki. Piec okolo 10-15min (do upieczenia ryby) Podawac z mlodymi ziemniakami lub chrupiacym pieczywem