Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 123 Ocena: 2223
Dodano: 30.05.2010
Odsłon: 11764
1-2 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Rozgrzac piekarnik do temperatury okolo 200stC . Rybe nasmarowac pesto. Na kawalku folii aluminiowej ulozyc szpinak (pol szklanki ) nastepnie ulozyc papryke (polowe porcji) a na wierzch polozyc rybe.Calosc dokladnie zawinac tworzac cos w rodzaju paczuszki. Piec okolo 10-15min (do upieczenia ryby) Podawac z mlodymi ziemniakami lub chrupiacym pieczywem
Na skróty
Komentarze do przepisu (4)

polkangaroo 01 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
Kocham ryby jak dorwę solę to zrobię.1 Kto głosował? | Odpowiedz

Mateusz15 01 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
Sola to moja ulubiona ryba! Musi być smaczna w takim wydaniu ;-)1 Kto głosował? | Odpowiedz

tota 01 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
pysznosci !1 Kto głosował? | Odpowiedz

madziak 31 maja 2010Zgłoś do usunięcia
Wygląda przepysznie, przepis napewno wypróbuję. Pozdrawiam.1 Kto głosował? | Odpowiedz