Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i dietetyczne danie
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28764
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2188
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28764
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2188
Składniki
Rozgrzac piekarnik do temperatury okolo 200stC . Rybe nasmarowac pesto. Na kawalku folii aluminiowej ulozyc szpinak (pol szklanki ) nastepnie ulozyc papryke (polowe porcji) a na wierzch polozyc rybe.Calosc dokladnie zawinac tworzac cos w rodzaju paczuszki. Piec okolo 10-15min (do upieczenia ryby) Podawac z mlodymi ziemniakami lub chrupiacym pieczywem