Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sposób na szybki i smaczny obiad
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8172
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 416
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8172
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 416
Składniki
cebule i czosnek zeszklić na maśle podlać winem i sokiem z 1 cytryny zagotować,
dodać bulion zagotować, Odcedzic cebule i czosnek dodać pozostale cytryny ze śmietaną zagotować, doprawić solą i pieprzem oraz cukrem. Można zagęścić mąką ziemniaczaną