Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko i bez trudu danie znane naszym babcią idealne gdy brak czasu.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13327
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5818
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7477
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13327
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5818
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7477
Składniki
Ugotuj makaron. Kostkę rosołową rozpuść w wrzącej wodzie w ilości około 1 szklanki Masło rozpuść w garnczku Do roztopionego masła + rozpuszczoną kostkę rosołową i + mąkę = Szybko mieszaj by niepowstały grudki Dodaj wody jeżeli jest dla ciebie za gęste Dodaj koperek i trochę soli Gotowe