Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1954
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2627
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1954
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2627
Składniki
Pieczarki umyć, osuszyć i pokroić w cienkie plastry. Cebulę pokroić w dość dużą kostkę, wrzucić na patelnię, kiedy lekko się zrumieni dodać pieczarki i dusić na małym ogniu aż grzyby zmiękną. Następnie podlać bulionem i zagotować. Mąkę wymieszać z odrobina zimnej wody, wlać do sosu, wymieszać, (ew. wlać 100 ml śmietanki), dokładnie wymieszać i zagotować jeszcze raz. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Smacznego ;)