Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Spaghetti Bolognese z polskim akcentem
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 547
Przekąska pod tytułem- Zostało mi pół kalafiora.
Odsłon: 496
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 547
Przekąska pod tytułem- Zostało mi pół kalafiora.
Odsłon: 496
Składniki
Szklimy cebulę i czosnek na oliwie. Dodajemy mięso, smażymy aby było brązowe. Gdy się podsmaży podlać bulionem . Gotować 15 min . Dodać paprykę i ogórek. Wlać pomidory z puszki. Ugotować makaron al dente . Po ugotowaniu makaronu odrazu dodać go sosu wymieszać podgotować 5min. Dolać wodę z gotowania makaronu.Podawać z bazylią i tartym parmezanem.