Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Spaghetti Bolognese z polskim akcentem
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113602
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113602
Składniki
Szklimy cebulę i czosnek na oliwie. Dodajemy mięso, smażymy aby było brązowe. Gdy się podsmaży podlać bulionem . Gotować 15 min . Dodać paprykę i ogórek. Wlać pomidory z puszki. Ugotować makaron al dente . Po ugotowaniu makaronu odrazu dodać go sosu wymieszać podgotować 5min. Dolać wodę z gotowania makaronu.Podawać z bazylią i tartym parmezanem.