Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Spaghetti Bolognese z polskim akcentem
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z kopytkami, brokułami oraz polędw...
Odsłon: 74
Kotlety z kapusty z dodatkiem gotowanego kalafiora i posiekanej natki pietrus...
Odsłon: 1135
Dzisiaj leniwe przygotowane z twarogu, mąki i jajek, dodatkowo z sosem żurawi...
Odsłon: 857
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z kopytkami, brokułami oraz polędw...
Odsłon: 74
Kotlety z kapusty z dodatkiem gotowanego kalafiora i posiekanej natki pietrus...
Odsłon: 1135
Dzisiaj leniwe przygotowane z twarogu, mąki i jajek, dodatkowo z sosem żurawi...
Odsłon: 857
Składniki
Szklimy cebulę i czosnek na oliwie. Dodajemy mięso, smażymy aby było brązowe. Gdy się podsmaży podlać bulionem . Gotować 15 min . Dodać paprykę i ogórek. Wlać pomidory z puszki. Ugotować makaron al dente . Po ugotowaniu makaronu odrazu dodać go sosu wymieszać podgotować 5min. Dolać wodę z gotowania makaronu.Podawać z bazylią i tartym parmezanem.