Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj spaghetti danie które lubi moja rodzinka. Polecam
garnek sitko, rondel, łyżka,
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 232
Bułaczanka to tradycyjna kiszka z mięsem wieprzowym pochodząca z województwa...
Odsłon: 2086
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 10181
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 968
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 232
Bułaczanka to tradycyjna kiszka z mięsem wieprzowym pochodząca z województwa...
Odsłon: 2086
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 10181
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 968
Składniki
Makaron ugotować w osolonej wodzie według opisu na opakowaniu. Na oleju podsmażyć drobno posiekane ząbki czosnku. Dodać mięso mielone , przyprawy i podsmażać na małym ogniu mieszając . Gdy mięso jest podsmażone wlać passate , wymieszać i w razie potrzeby doprawić do smaku. Podawać z ugotowanym makaronem spaghetti posypane startą mozzarellą. Smacznego
Ugotowanie makaronu.
Przygotowanie sosu.
Danie gotowe do podania.