Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
patelnia, garnek
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44645
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182082
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 241
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44645
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182082
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 241
Składniki
1. Zagotować wodę na makaron. Makaron gotować al dente w osolonej wodzie. 2. Pokroić boczek w kostkę i podsmażyć. 3. Pokroić cebule w kostkę i dodać do boczku. Chwilę smażyć.
4. Dodać mięso mielone i smażyć aż do zarumienienia mięsa. 5. Dodać przecier pomidorowy oraz przyprawy - mieszać. 6. Posypać groszkiem.
Podawać posypane serem oraz natką. Smacznego! :)