Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
patelnia, garnek
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4954
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13408
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5835
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7533
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4954
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13408
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5835
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7533
Składniki
1. Zagotować wodę na makaron. Makaron gotować al dente w osolonej wodzie. 2. Pokroić boczek w kostkę i podsmażyć. 3. Pokroić cebule w kostkę i dodać do boczku. Chwilę smażyć.
4. Dodać mięso mielone i smażyć aż do zarumienienia mięsa. 5. Dodać przecier pomidorowy oraz przyprawy - mieszać. 6. Posypać groszkiem.
Podawać posypane serem oraz natką. Smacznego! :)