Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla miłośników szpinaku.Szybkie i proste danie.
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 55
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 756
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 68
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 55
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 756
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 68
Składniki
Makaron ugotować al dente w osolonej wodzie. Cebulę pokroić w kosteczkę i zeszklić na oleju dodając posiekany czosnek.Szpinak porwać na drobniejsze kawałki i dodać do cebuli z czosnkiem.Zamieszać i dusić ok 10 min.Dodać śmietanę (jeśli sos jest za gęsty można dodać trochę wody z gotowania makaronu),przyprawić do smaku solą,pieprzem i odrobiną chili.Wymieszać z ugotowanym makaronem.Smacznego.