Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla amatorow grzybow i delikatnego miesa z idyka !
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2880
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 572
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3662
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 235
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 321
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2880
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 572
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3662
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 235
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 321
Składniki
Grzyby i cebule pokroic na wieksze kawalki i podsmazyc na oleju, w garnku zagotowac wode do gotujacej sie wrzucic podsmazone grzyby z cebula, zmniejszyc ognien na minimalny gotowac okolo pol godziny, w tym czasie mieso pokroic na kwadraty przyprawic i podsmazyc na tej samej patelni co wczesniej grzyby, do gotujacego sie wywaru z grzybami wrzucic makaron i gotowac jeszcze okolo 10 min,( sos w tym czasie gotowania z makaronem zgestnieje), gotowy sos grzybowy z makaronem przelozyc na polmisek a na gore wylozyc podsmazone mieso, posypac pietruszka zielona, smacznego zycze