Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla amatorow grzybow i delikatnego miesa z idyka !
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4916
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 419060
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4916
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 419060
Składniki
Grzyby i cebule pokroic na wieksze kawalki i podsmazyc na oleju, w garnku zagotowac wode do gotujacej sie wrzucic podsmazone grzyby z cebula, zmniejszyc ognien na minimalny gotowac okolo pol godziny, w tym czasie mieso pokroic na kwadraty przyprawic i podsmazyc na tej samej patelni co wczesniej grzyby, do gotujacego sie wywaru z grzybami wrzucic makaron i gotowac jeszcze okolo 10 min,( sos w tym czasie gotowania z makaronem zgestnieje), gotowy sos grzybowy z makaronem przelozyc na polmisek a na gore wylozyc podsmazone mieso, posypac pietruszka zielona, smacznego zycze