Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla amatorow grzybow i delikatnego miesa z idyka !
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28630
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2181
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28630
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2181
Składniki
Grzyby i cebule pokroic na wieksze kawalki i podsmazyc na oleju, w garnku zagotowac wode do gotujacej sie wrzucic podsmazone grzyby z cebula, zmniejszyc ognien na minimalny gotowac okolo pol godziny, w tym czasie mieso pokroic na kwadraty przyprawic i podsmazyc na tej samej patelni co wczesniej grzyby, do gotujacego sie wywaru z grzybami wrzucic makaron i gotowac jeszcze okolo 10 min,( sos w tym czasie gotowania z makaronem zgestnieje), gotowy sos grzybowy z makaronem przelozyc na polmisek a na gore wylozyc podsmazone mieso, posypac pietruszka zielona, smacznego zycze