Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla amatorow grzybow i delikatnego miesa z idyka !
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11866
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 110
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8534
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155329
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1159
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11866
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 110
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8534
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155329
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1159
Składniki
Grzyby i cebule pokroic na wieksze kawalki i podsmazyc na oleju, w garnku zagotowac wode do gotujacej sie wrzucic podsmazone grzyby z cebula, zmniejszyc ognien na minimalny gotowac okolo pol godziny, w tym czasie mieso pokroic na kwadraty przyprawic i podsmazyc na tej samej patelni co wczesniej grzyby, do gotujacego sie wywaru z grzybami wrzucic makaron i gotowac jeszcze okolo 10 min,( sos w tym czasie gotowania z makaronem zgestnieje), gotowy sos grzybowy z makaronem przelozyc na polmisek a na gore wylozyc podsmazone mieso, posypac pietruszka zielona, smacznego zycze