Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla amatorow grzybow i delikatnego miesa z idyka !
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 824
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5434
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8652
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17695
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 824
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5434
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8652
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17695
Składniki
Grzyby i cebule pokroic na wieksze kawalki i podsmazyc na oleju, w garnku zagotowac wode do gotujacej sie wrzucic podsmazone grzyby z cebula, zmniejszyc ognien na minimalny gotowac okolo pol godziny, w tym czasie mieso pokroic na kwadraty przyprawic i podsmazyc na tej samej patelni co wczesniej grzyby, do gotujacego sie wywaru z grzybami wrzucic makaron i gotowac jeszcze okolo 10 min,( sos w tym czasie gotowania z makaronem zgestnieje), gotowy sos grzybowy z makaronem przelozyc na polmisek a na gore wylozyc podsmazone mieso, posypac pietruszka zielona, smacznego zycze