Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 80
Dziś do pracy.
Odsłon: 107
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 105
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15384
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 296
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 80
Dziś do pracy.
Odsłon: 107
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 105
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15384
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 296
Składniki
Marchew ,pietruszkę ,seler ,paprykę pokroić w słupki ,cebule w piórka a kurczaka w kostkę. Na maśle zeszklić cebulę ,dodać kurczaka i oprószyć solą i pieprzem. Lekko poddusić. Dodać warzywa ,dusić jeszcze 5 min. Następnie wlać szklankę bulionu warzywnego ,ziele angielskie ,liść laurowy i dusić ok. 20 min. W tym czasie ugotować spaghetti al dente. Następnie do warzyw i kurczaka dodać puszkę krojonych pomidorów ,ostrą paprykę i czosnek. Odparować nadmiar płynu. Wymieszać z makaronem spaghetti ,posypać poszatkowaną świeżą bazylią.