Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle aromatyczne.
Prosty przepis na dużą ilość pierogów, które można zamrozić i przygotować póź...
Odsłon: 478
Tak pysznego dania jeszcze nie jedliście a wystarczy dodać jeden składnik. So...
Odsłon: 203
Mniej czasochłonna i lżejsza wersja kotlecików.
Odsłon: 119
Prosta do przygotowania, pyszna surówka z czerwonej kapusty z dodatkiem kukur...
Odsłon: 171
Prosty przepis na dużą ilość pierogów, które można zamrozić i przygotować póź...
Odsłon: 478
Tak pysznego dania jeszcze nie jedliście a wystarczy dodać jeden składnik. So...
Odsłon: 203
Mniej czasochłonna i lżejsza wersja kotlecików.
Odsłon: 119
Prosta do przygotowania, pyszna surówka z czerwonej kapusty z dodatkiem kukur...
Odsłon: 171
Składniki
Makaron wstawiamy do ugotowania. W międzyczasie przygotowujemy sos: umyte liście szpinaku przesmażamy na maśle, dodajemy porwane na mniejsze części plastry łososia, podlewamy wódką. Dodajemy posiekany lub pokrojony w plasterki czosnek, wszystko mieszamy - chwilę jeszcze smażymy. Na koniec dodajemy śmietanę, doprawiamy solą i pieprzem, dusimy jeszcze przez ok. 4 min. Gotowy sos wylewamy na ugotowany i odcedzony makaron.