Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle aromatyczne.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10129
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2754
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1874
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 724
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3980
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10129
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2754
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1874
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 724
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3980
Składniki
Makaron wstawiamy do ugotowania. W międzyczasie przygotowujemy sos: umyte liście szpinaku przesmażamy na maśle, dodajemy porwane na mniejsze części plastry łososia, podlewamy wódką. Dodajemy posiekany lub pokrojony w plasterki czosnek, wszystko mieszamy - chwilę jeszcze smażymy. Na koniec dodajemy śmietanę, doprawiamy solą i pieprzem, dusimy jeszcze przez ok. 4 min. Gotowy sos wylewamy na ugotowany i odcedzony makaron.