Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Spaghetti z mieloną wołowiną w sosie pomidorowym.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 699
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1012
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2029
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 699
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1012
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2029
Składniki
1. Makaron spaghetti ugotować według przepisu na opakowaniu. 2. Pokrojoną drobno cebulę podsmażyć na oleju, po czym dodać mięso mielone. Mięso dokładnie rozdrobnić w czasie smażenia. 3. Gdy mięso będzie dokładnie podsmażone na brązowy kolor, łyżką zlać nadmiar tłuszczu z patelni. Następnie doprawić solą, pieprzem, odrobiną cukru i przyprawami. Dodać kukurydzę i chwilę poddusić pod przykrywką. 4. Do całości dodać passatę, wymieszać i dusić około 5 minut, aż sos zgęstnieje. 5. Sosem polać makaron i posypać natką pietruszki.