Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inna wersja spaghetti z pysznym sosem,dla mnie pychota;))
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 218
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 82
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 23
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 19
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 218
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 82
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 23
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 19
Składniki
Pieczarki umyć i pokroić w plasterki.Chwilę podsmażyć na maśle z pokrojoną w paseczki szynką.Zalać śmietaną,zagotować.
Dodać osączony groszek.Doprawić gałką i solą.Dodać do ugotowanego makaronu.Posypać startym na grubej tarce serem i estragonem.