Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z samych zielonych warzyw do drugiego dania lub na kolację. Zdrowo i smacznie. Polecam.
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1921
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1749
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 111
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 65
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1921
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1749
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 111
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 65
Składniki
Sałatę rzymską i cykorię porwać na kawałki Pora pokroić w cienkie paseczki, dodać do cykorii i posolić, odstawić na 10 minut, aby zmniejszyć smak goryczki. Ogórka pokroić w półplasterki, , szczypior posiekać..
Por i cykorię delikatnie odcisnąć i połączyć z pozostałymi warzywami, posolić do smaku i wymieszać dwoma widelcami. Zalać jogurtem.Wymieszać. Na koniec posypać kawałkami bazylii i kiełkami. SMACZNEGO!