Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z samych zielonych warzyw do drugiego dania lub na kolację. Zdrowo i smacznie. Polecam.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 368
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 53
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 107
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 159
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17150
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 368
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 53
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 107
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 159
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17150
Składniki
Sałatę rzymską i cykorię porwać na kawałki Pora pokroić w cienkie paseczki, dodać do cykorii i posolić, odstawić na 10 minut, aby zmniejszyć smak goryczki. Ogórka pokroić w półplasterki, , szczypior posiekać..
Por i cykorię delikatnie odcisnąć i połączyć z pozostałymi warzywami, posolić do smaku i wymieszać dwoma widelcami. Zalać jogurtem.Wymieszać. Na koniec posypać kawałkami bazylii i kiełkami. SMACZNEGO!