Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z samych zielonych warzyw do drugiego dania lub na kolację. Zdrowo i smacznie. Polecam.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113604
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113604
Składniki
Sałatę rzymską i cykorię porwać na kawałki Pora pokroić w cienkie paseczki, dodać do cykorii i posolić, odstawić na 10 minut, aby zmniejszyć smak goryczki. Ogórka pokroić w półplasterki, , szczypior posiekać..
Por i cykorię delikatnie odcisnąć i połączyć z pozostałymi warzywami, posolić do smaku i wymieszać dwoma widelcami. Zalać jogurtem.Wymieszać. Na koniec posypać kawałkami bazylii i kiełkami. SMACZNEGO!