Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i kolorowa surówka
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11902
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16266
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5197
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11902
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16266
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5197
Składniki
kapuste poszatkować,posolic i odstawić na 30 minut
papryke i cebule pokroic w kostke,marchew zetrzec na tace o grubych oczkach
po upływie 30 min kapusta zmiekła,nalezy ja odcisnąć z nadmiaru soku
dodac do kapusty pozostałe warzywa i natkę pietruszki,doprawic do smaku