Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i kolorowa surówka
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 97
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 184
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1262
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 97
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 184
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1262
Składniki
kapuste poszatkować,posolic i odstawić na 30 minut
papryke i cebule pokroic w kostke,marchew zetrzec na tace o grubych oczkach
po upływie 30 min kapusta zmiekła,nalezy ja odcisnąć z nadmiaru soku
dodac do kapusty pozostałe warzywa i natkę pietruszki,doprawic do smaku