Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis znaleziony w ksiazce kucharskiej, ale juz odbiega od oryginału :)
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1565
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 102
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 70
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1565
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 102
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 70
Składniki
Pora kroimy w półplasterki, zasalamy, badż na 2 minutki zalewamy wrzatkiem, następnie odsączamy. Śliwki kroimy w ćwiarki, zalewamy wrzątkiem tez na pare minut, aby zmiękły(odsączamy). Jabłko ścieramy na tarce; na grubych oczkach.
Wszystkie składniki mieszamy, doprawiamy do smaku, łączymy z olejem.