Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis znaleziony w ksiazce kucharskiej, ale juz odbiega od oryginału :)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 785
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5399
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8633
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17629
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 785
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5399
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8633
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17629
Składniki
Pora kroimy w półplasterki, zasalamy, badż na 2 minutki zalewamy wrzatkiem, następnie odsączamy. Śliwki kroimy w ćwiarki, zalewamy wrzątkiem tez na pare minut, aby zmiękły(odsączamy). Jabłko ścieramy na tarce; na grubych oczkach.
Wszystkie składniki mieszamy, doprawiamy do smaku, łączymy z olejem.