Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, zdrowa salatka z czerwonej fasoli- swietny pomysl na kolacje lub sniadanie, polecam!
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 823
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8201
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13064
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 403
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 135
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2254
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 823
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8201
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13064
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 403
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 135
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2254
Składniki
Fasole odsaczyc z zalewy na sicie i przelac zimna woda. Jajka, ogorki i jablko pokroic w kostke, cebule i natke pietruszki posiekac.
Jogurt wymieszac z musztarda, dodac sol i pieprz (ilosc zalezy od tego, jak ostra jest musztarda). Wymieszac fasole, wystudzony groszek, jajka, ogorki, jablko, cebule i natke pietruszki, wymieszac. Dodac jogurt wymieszany z musztarda, delikatnie wymieszac. Odstawic do lodowki na 2- 3 godziny, aby smaki sie "przeszly".