Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sposób na rybę w innej formie - tak by nie była nudna:). Przygotowana w formie kotlecików zaskoczy degustujących.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5823
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1279
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12532
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5261
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5823
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1279
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12532
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5261
Składniki
Rybę i cebulę kroimy w drobną kostkę. Mieszamy z jajkiem, mlekiem, natką i cebulą. Dodajemy sól, pieprz i paprykę słodką. Dokładnie mieszamy.
Na rozgrzany olej wykładamy łyżką nieduże porcje, rozpłaszczając je. Smażymy kilka minut, z dwóch stron, do zarumienienia. Gotowe kotleciki przekładamy na ręczniki papierowe by odsączyćje z nadmiaru tłuszczu. Przed podaniem możemy skropić kotleciki sokiem z cytryny.